top of page

Mysite Group

Public·70 members
Vladislav Pakhomov
Vladislav Pakhomov

Am Plecat De AcasaCă Bie este o fire ambițioasă și luptă din răsputeri, la America Express, pentru victorie nu mai e un secret pentru niciunul dintre fanii emisiunii, dar iată că, după cum a povestit, pentru ea nu a fost mereu ușor. Unul dintre momentele dificile s-a instalat în urmă cu 7 ani, când a plecat de acasă, decisă să-și construiască drumul în viață. În cele din urmă, această schimbare majoră a trimis-o la psiholog. Acum, relația cu mama ei este mai strânsă ca niciodată, iar asta le-a ajutat în parcursul la America Express.
Am Plecat De AcasaE plăcut să fii mamă. E plăcut să te simți iubită. Ajunse acasă, am implicat-o în tot ce a ținut de bebeluș, de la schimbat, îmbrăcat, la spălat și păpat. Îmi aducea hainele din dressing, scutece din noptieră, mă asista cum alăptam.. La băiță s-a rupt filmul, mi-a făcut cu mâna și a plecat la desene. Pentru că a vrut, nu pentru că am ignorat-o. Mi-am propus, pe cât pot, să o fac să se simtă importantă, cu un rol de surioară mai mare responsabilă. Sperăm să nu se simtă dată la o parte, pentru că de acolo încep geloziile.


Soţia lui Giovani Becali a depus de două ori actele de divorț. Ultima dată, ea chiar a plecat de acasă din cauza amantei milionarului. Femeia a părăsir domiciliul conjucal într-un moment în care agentul FIFA se afla în închisoare.


Daca am fi intrat in mansa a doua ar fi insemnat sa acceptam si sa validam aceasta decizie halucinanta a CTDA. Am ales asadar sa scoatem barca de pe apa si sa plecam acasa exact in momentele in care ceilalti concurenti incepeau sa pescuiasca in mansa de duminica.


Sorin, am sustinut INTOTDEAUNA, de cand e LRS-ul ca nu cu sanctiuni extreme se poate pastra un climat civilizat. Am sustinut aplicarea unei sanctiuni mai blande la Bicaz pentru cele doue echipe care intarziasera din antrenamentul oficial pentru ca nu ni se pare normal ca pentru cateva minute de intarziere sa trimiti acasa de la Bicaz pe cineva care venise la concurs de la Constanta. Noi am atras atentia inca de cand a fost introdus acest articol in regulament, acum doi ani, ca sanctiunile sunt mult prea drastice.Nu ai cum sa bati cu pumnul in masa, deciziile se iau prin vot. Din 2011, de cand Cristi Anghelina a fost trimis acasa de la Belis am facut lobby permanent pentru mutarea CTDA la arbitrii. Exact acesta e si motivul pentru care am scris aceste randuri, poate-poate in al 12-lea ceas isi dau seama si presedintii de cluburi din LRS ca nu poti fi si oaie si lup in acelasi timp, ca sa citez exemplul tau.


Un bărbat din județul Alba a lăsat cadrele medicale de la UPU Sebeș fără un nebulizator, în valoare de 2.000 de lei. Acesta a profitat de neatenția personalului de la Urgențe și a plecat cu aparatul cu aerosoli ca și cum ar fi fost al lui. Dispozitivul medical a fost recuperat de polițiști, care au deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru furt, scrie Ziarul Unirea.


În tabăra Faimoșilor, spiritele se încing la fiecare consiliu. Luni, TJ Miles și Cătălin Zmărăndescu au avut un schimb de replici acide. Sportivul a fost trimis în Exil, dar și propus spre eliminare. Zmărăndescu a primit cele mai multe voturi din partea colegilor. Elena Chiriac l-a nominalizat direct pe Emil Rengle pentru a pleca acasă, iar Marian Drăgulescu l-a propus spre eliminare pe CRBL. Toți trei Faimoși au intrat la votul publicului, iar cel care a avut parte de cele mai puține voturi a plecat acasă.


Papa Francisc i-a criticat duminică pe cei care au plecat în vacanţă în străinătate pentru a scăpa de restricţiile impuse pe timpul pandemiei de coronavirus, spunând că aceştia trebuiau să dea dovadă de o mai bună conştientizare a suferinţelor celorlalţi, informează Reuters, citată de Agerpres. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page